Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ - Δωρεάν αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 69€

Πολιτική Ακύρωσης Παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) μπορείτε να επικοινωνήσετε από τη φόρμα επικοινωνίας ή να στείλετε e-mail στο sales@themint.gr ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στον αριθμό 2102714088. Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας που πρόκειται να ακυρωθεί.
Ενημερώστε μας άμεσα, ώστε να σταματήσουμε την διαδικάσία αποστολής. Τα προιόντα που βρίσκονται σε απόθεμα αποστέλονται την ίδια μέρα, γι' αυτό μην χάνετε χρόνο.
Εάν πάλι δεν προλάβετε να μας ενημερώσετε μπορείτε απλά να προβείτε σε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε, αφού το παραλάβετε.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που έχει εξοφληθεί με χρεωστική ή πιστωτική τα χρήματα θα επιστραφούν στο ακέραιο στην κάρτα σας.
Ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων αφορά καθαρά τις διασικασίες της Τράπεζας Πειραιώς και διαφέρει κατά περίπτωση απο 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας που έχει εξοφληθεί με Paypal τα χρήματα θα επιστραφούν στο ακέραιο στο λογαριασμό σας στο Paypal.
Σημείωση: Σε περίπτωση που ζητήσετε μερική ακύρωση της παραγγελίας σας και έχετε πληρώσει με Paypal, θα σας ζητήσουμε να μας υποδείξετε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό σας, όπου θα σας επιστραφεί η αξία των ακυρωμένων προιόντων.

Ενημερωτικό δελτίο