Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ - Δωρεάν αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 69€

ΜΑΞΙΛΑΡΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΠΟΥΦ

4 είδη results

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Πουφ μοναδικής αισθητικής από την νέα χειμερινή συλλογή της NIMA. Πολύ μαλακό και άνετο κάθισμα. Η φυσική του σύνθεση είναι μαλακή στην υφή, υποαλλεργική, φιλική προς το δέρμα και πολύ ανθεκτική στο χρόνο.

  Quick View

  WishList

 2. Πουφ μοναδικής αισθητικής από την νέα συλλογή Spring/Summer 2019. Πολύ μαλακό και άνετο κάθισμα. Η φυσική του σύνθεση είναι μαλακή στην υφή, υποαλλεργική, φιλική προς το δέρμα και πολύ ανθεκτική στο χρόνο. Το κάλυμμά του είναι αφαιρούμενο για ευκολία στο καθάρισμα. Είναι πρακτικό σαν κάθισμα, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, μεταφέρεται εύκολα και ταυτόχρονα διακοσμεί το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο.

  Quick View

  WishList

 3. Πουφ μοναδικής αισθητικής από την νέα συλλογή Fall/Winter 2019-2020. Πολύ μαλακό και άνετο κάθισμα. Η φυσική του σύνθεση είναι μαλακή στην υφή, υποαλλεργική, φιλική προς το δέρμα και πολύ ανθεκτική στο χρόνο. Το κάλυμμά του είναι αφαιρούμενο για ευκολία στο καθάρισμα. Είναι πρακτικό σαν κάθισμα, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, μεταφέρεται εύκολα και ταυτόχρονα διακοσμεί το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο.

  Quick View

  WishList

 4. Η νέα συλλογή της Guy Laroche είναι εδώ για να γεμίσει το σπίτι σας με το φως του καλοκαιριού! Όλα τα προϊόντα της Guy Laroche είναι υποαλλεργικά και πολύ ανθεκτικά, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021 στα καταστήματα μας!

  Quick View

  WishList

4 είδη results

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Ενημερωτικό δελτίο