Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ - Δωρεάν αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 69€

ΑΛΛΑΞΙΕΡΕΣ - ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

13 είδη results

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
 1. Η νέα βρεφική συλλογή της NIMA είναι εδώ! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας και το βαμβακερό τους ύφασμα αναπνέει φυσικά για να του προσφέρει μια ήρεμη καθημερινότητα.

  Quick View

  WishList

 2. Η νέα συλλογή της NIMA είναι εδώ για να γεμίσει το σπίτι σας με το φως του καλοκαιριού! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα ενώ το ύφασμα τους αναπνέει φυσικά. Όλα τα προϊόντα της NIMA είναι υποαλλεργικά και πολύ ανθεκτικά, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021 στα καταστήματα μας!

  Quick View

  WishList

 3. Η νέα συλλογή της NIMA είναι εδώ για να γεμίσει το σπίτι σας με το φως του καλοκαιριού! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα ενώ το ύφασμα τους αναπνέει φυσικά. Όλα τα προϊόντα της NIMA είναι υποαλλεργικά και πολύ ανθεκτικά, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021 στα καταστήματα μας!

  Quick View

  WishList

 4. Η νέα συλλογή της NIMA είναι εδώ για να γεμίσει το σπίτι σας με το φως του καλοκαιριού! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα ενώ το ύφασμα τους αναπνέει φυσικά. Όλα τα προϊόντα της NIMA είναι υποαλλεργικά και πολύ ανθεκτικά, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021 στα καταστήματα μας!

  Quick View

  WishList

 5. Η νέα συλλογή της NIMA είναι εδώ για να γεμίσει το σπίτι σας με το φως του καλοκαιριού! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα ενώ το ύφασμα τους αναπνέει φυσικά. Όλα τα προϊόντα της NIMA είναι υποαλλεργικά και πολύ ανθεκτικά, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021 στα καταστήματα μας!

  Quick View

  WishList

 6. Η νέα συλλογή της NIMA είναι εδώ για να γεμίσει το σπίτι σας με το φως του καλοκαιριού! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα ενώ το ύφασμα τους αναπνέει φυσικά. Όλα τα προϊόντα της NIMA είναι υποαλλεργικά και πολύ ανθεκτικά, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021 στα καταστήματα μας!

  Quick View

  WishList

 7. Τσάντα-αλλαξιέρα, διαστάσεων 34.5x37.5cm από την Sophie Allport.
  Το απόλυτα στιλάτο αξεσουάρ για κάθε νέο γονιό. Μεταφέρετε μαζί σας με ευκολία όλα τα απαραίτητα για το άλλαγμα του μωρού σας, σε μια μοναδική τσάντα από 100% faux leather.
  Χωρά με άνεση όλα όσα χρειάζεται ένα μωρό για τάισμα και αλλαγή.

  Περιλαμβάνει μια ισοθερμική αδιάβροχη θήκη για μπιμπερό και ένα αδιάβροχο στρωματάκι αλλαξιέρα. Διαθέτει στράπ ώμου με προσαρμόσιμο μήκος και εμπρόσθια τσέπη με μαγνητικό κλιπ.

  Quick View

  WishList

 8. Σετ βαμβακερές κουβέρτες αγκαλιάς 70x70cm από απαλή μουσελίνα της Sophie Allport.
  Υποαλλεργικές και ιδιαίτερα απαλές, θα αγκαλιάσουν τρυφερά το μωρό σας.

  Quick View

  WishList

 9. Σετ βαμβακερές κουβέρτες αγκαλιάς 70x70cm από απαλή μουσελίνα της Sophie Allport.
  Υποαλλεργικές και ιδιαίτερα απαλές, θα αγκαλιάσουν τρυφερά το μωρό σας.

  Quick View

  WishList

 10. Σετ υφασμάτινες πάνες αγκαλιάς πολλαπλών χρήσεων με 2 στρώματα υφάσματος και σύνθεση 100% ΒΑΜΒΑΚΙ. Κατάλληλες για να αγκαλιάσουν απαλά το βρέφος χαρίζοντάς του πιο ξεκούραστο ύπνο με λιγότερες διαταραχές. Τα βρέφη τείνουν να κοιμούνται ταχύτερα και να παραμένουν κοιμισμένα πιο σταθερά καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας όταν είναι τυλιγμένα με μια πάνα αγκαλιάς. Το βαμβακερό τους ύφασμα αναπνέει φυσικά, είναι υποαλλεργικό, αντιστατικό και επιτρέπει τη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας στο σώμα του μωρού, χωρίς να κρυώνει ή να υπερθερμαίνεται. Επίσης, έχουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τις συχνές πλύσεις. Το σετ περιλαμβάνει 3 τεμάχια 120x120cm.

  Quick View

  WishList

 11. Σετ υφασμάτινες πάνες αγκαλιάς πολλαπλών χρήσεων με 2 στρώματα υφάσματος και σύνθεση 100% ΒΑΜΒΑΚΙ. Κατάλληλες για να αγκαλιάσουν απαλά το βρέφος χαρίζοντάς του πιο ξεκούραστο ύπνο με λιγότερες διαταραχές. Τα βρέφη τείνουν να κοιμούνται ταχύτερα και να παραμένουν κοιμισμένα πιο σταθερά καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας όταν είναι τυλιγμένα με μια πάνα αγκαλιάς. Το βαμβακερό τους ύφασμα αναπνέει φυσικά, είναι υποαλλεργικό, αντιστατικό και επιτρέπει τη διατήρηση της βέλτιστης θερμοκρασίας στο σώμα του μωρού, χωρίς να κρυώνει ή να υπερθερμαίνεται. Επίσης, έχουν εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και τις συχνές πλύσεις. Το σετ περιλαμβάνει 3 τεμάχια 120x120cm.

  Quick View

  WishList

 12. Η νέα βρεφική συλλογή της NIMA είναι εδώ! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας και το βαμβακερό τους ύφασμα αναπνέει φυσικά για να του προσφέρει μια ήρεμη καθημερινότητα.

  Quick View

  WishList

 13. Η νέα συλλογή της NIMA είναι εδώ για να γεμίσει το σπίτι σας με το φως του καλοκαιριού! Χάρη στη σύνθεσή τους, τα κομμάτια της συλλογής είναι εξαιρετικά μαλακά και έχουν πολύ απαλή υφή. Είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δέρμα ενώ το ύφασμα τους αναπνέει φυσικά. Όλα τα προϊόντα της NIMA είναι υποαλλεργικά και πολύ ανθεκτικά, χωρίς να απαιτούν ειδική φροντίδα. Ανακαλύψτε όλα τα κομμάτια της συλλογής Spring/Summer 2021 στα καταστήματα μας!

  Quick View

  WishList

13 είδη results

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Ενημερωτικό δελτίο